Rökigt glöggtilltugg med skogens smaker.

Lagom till första advent så har Blossa tagit fram glöggtilltugg med smaker av skogen. Här får du recept på en rökig macka med syrad rödlök och majonäs.

rökig macka i skogen

0 h 20 min

Rökt kött har länge haft en given plats i ryggsäcken för de som jobbade i skog och mark. Men att röka köttet är inte bara ett sätt att förvara en fin råvara, det ger också en fantastisk smak som här gifter sig med majonnäsens fyllighet och lökens syra.

Klappgröt med söta tillbehörKlappgröt med söta tillbehör.

Lagom till första advent så har Blossa tagit fram glöggtilltugg med smaker av skogen. Här kommer ett recept på Klappgröt med nötbräcke och bärchips!

Läs mer
Glödkaka med enbär och svampGlödkaka med enbär och svamp.

Lagom till första advent så har Blossa tagit fram glöggtilltugg med smaker av skogen. Här får recept på en traditionell samisk glödkaka med enbärssmör och svamp!

Läs mer
Blossa årgångsglöggSå blir en årgångsglögg till.

Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa, berättar om arbetet bakom årgångsglöggen.

Läs mer
Glöggpäron med Blossa 1895Glöggkokta päron med vispad grädde och ädelost.

Linnéa har komponerat ihop en oemotståndlig dessert till vintern. Glöggkokta päron med vispad grädde och ädelost! 

Läs mer
Blossa GlöggBlossa

Kärlek till hantverket, känsla för kvalitet och de finaste råvarorna har gjort Blossa till en älskad jultradition – år efter år.

Läs mer