Snittar med vattenmelon och brieost.

Sommar i en enda liten munsbit. Krispigt rostat bröd, mjuk, salt och krämig brieost, söta och varma jordgubbar tillsammans med en fräsch vattenmelonsallad. Bättre än så här blir det inte. Enkelt att tillaga och så gott att äta.

Snittar med brieost och vattenmelon

Vill man går det så klart bra att byta ut basilikan mot till exempel mynta. Det är också en oslagbar smakkombination! Just brieost är väldigt tacksamt att använda sig av när man ska göra små snittar och tilltugg. Enkelt att variera och alltid lika gott!

Bubbel till snittar:

Recept: Linnéa Seidel

plockbricka med melon, ost, skinka och jordgubbarSomrig plockbricka.

Sommarens godaste och kanske enklaste plockbricka att ställa fram en tidig eftermiddag i skuggan eller varför inte i väntan på middagen.

Läs mer
Friterad zucchini med 3 sorters dippsåserVegetariska tilltugg till prosecco.

Friterad zucchini med 3 sorters såser: vitlöksdipp, srirachadipp och tryffelmajjo. Prova även receptet på brynt, vispat smör på bröd eller kex.

Läs mer
Caprese med jordgubbarCaprese med jordgubbar och mozzarella.

Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.

Läs mer
Tapas till cavaLinnéas tapas till cavan!

Tapas är underbart att servera till minglet, eller om man vill ha en middag med många olika smaker!

Läs mer