Ugnsbakad lök med gruyère och getost.

Här är Linnéas recept på en perfekt förrätt!

Ugnsbakad lök

4 portioner

1 h 0 min

Genom att ugnsbaka löken under lång tid på låg värme får du en otroligt söt och mild smak på löken. Ugnsbakad lök tillsammans med ost och solroskärnor blir en perfekt förrätt som är lätt att laga! Servera gärna med ett gott bröd till.

Vin till löken:

Recept: Linnéa Seidel

Ryggbiff med gratinerad rotselleri Ryggbiff med gratinerad rotselleri, brynt smör och fikonsallad.

Linnéas recept på ryggbiff. Här har hon bytt ut potatisgratängen mot gratinerad rotselleri!

Läs mer
Vinkokt äpple med mascarponekrämVinkokta äpplen med mascarponekräm och havresmul.

Linnéas recept på vinkokta äpplen och mascarponekräm som garanterat gör succé på middagen.

Läs mer
Ugnsbakad brie med pistagetopping.Bakad brie med timjan, vitlök och honungspistage.

Ugnsbakad brietårta med läckra tillbehör som förhöjer smakerna - kan det bli bättre?

Läs mer
fransk löksoppaFransk löksoppa.

Löksoppan är en av det franska kökets mest älskade rätter med sin karamelliserade lök och krämiga smak. Recept med vintips hittar du här.

Läs mer