Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
0 h 15 min
Jag älskar att komponera olika, lite matiga sallader. Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht! Jag brukar använda förkokta rödbetor (finns vakuumförpackade i mataffären). Då går det snabbt och är väldigt smidigt!
Lägg ut salladen på ett stort fat. Blanda i groddar. Skala melonen och skär den i små bitar, blanda i salladen.
Skär rödbetorna i små bitar och fördela över salladen. Smula över fetaosten. Strö granatäpplekärnor över.
Klyfta jordgubbarna och placera ut dom tillsammans med de ätbara blommorna över salladen.
Italien
229 kr
Aqua di Venus Rosé har en intensiv och nyanserad doft med inslag av röda körsbär, citrus, färska örter, cantaloupemelon och en fläkt av färska blommor. Rosévinet har en elegant och fruktig smak med fina toner av röda frukter, färska örter, apelsin, blommor och våt sten.
Recept: Linnéa Seidel
Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs merDet här är ett utmärkt veganskt alternativ till sill! Den inlagda zucchinin fungerar fint att använda i olika röror, men gör sig precis lika bra som här, när den bara är inlagd.
Läs merMan behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs merNär man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs merIbland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs merSmå fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Läs mer