Vegansk inlagd sill med aubergine.

Det är inte ens alla köttätare som gillar sill - så varför inte testa en vegansk "sill" istället? Denna har Linnéa gjort med aubergine och morötter.

Inlagd vegansk sill med aubergine och morötter

4

0 h 30 min

Den här ”sillen” är en perfekt grund att utgå ifrån. Riktigt god att äta precis som den är. Men du kan också använda den till en krämigare sill med majonnäs, crème fraîche, dill, citron och kaviar. Eller varför inte en senapssill?

Anpassa ingredienserna efter om de behöver vara mjölkfria, veganska eller vegetariska.

Nubbe till sillen:

Recept: Linnéa Seidel

Västerbottensflarn med vispad smetana.Västerbottensflarn med vispad smetana.

Västerbottensflarn, så enkelt att göra och rätt svåra att misslyckas med. Allt du behöver är ju ost. Ja och något riktigt gott att toppa dom med.

Läs mer
Gubbröra på kavring.Smörrebröd med gubbröra.

Gubbröran har en given plats på julbordet och här serveras den färdig att äta på en skiva kavring, dekorerad med färsk dill. Perfekt att servera med ett glas gott vitt vin!

Läs mer
Revbensspjäll med kålsallad.Revbensspjäll med kålsallad och äppelchutney.

Saftiga och kryddiga revbenspjäll är en favorit på julbordet för många, så även för Linnéa. Här har hon satt sin egen prägel på sin pappas klassiska recept.

Läs mer
Mandelmusslor med hjortronsylt.Mandelmusslor med hjortrongrädde och kolasås med brynt smör.

Mandelmusslor. En riktig klassiker till de stora kafferepen förr i tiden. Men den hänger med in på 2000-talet också. Då kanske främst som en del av dessertbordet på jul.

Läs mer
O.P. Anderson Original med glasO.P. Anderson Distillery

Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.

Läs mer