Vegansk viltpanna.

En vegansk viltgryta från Gustav Johanssons nya kokbok Vegansk Hemkunskap.

Viltpanna

4

0 h 20 min

Gustav driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott” och är nu aktuell med sin femte kokbok. I Gustavs viltpanna finns kryddor som enbär, timjan och svarta vinbär, en klassisk kryddkombination som ger smaken av vilt och skog. Testa den gärna i en gryta, i biffar eller i en marinad!

Vintips till viltpanna:

Recept: Gustav Johansson

HalloumisalladGustavs goda Halloumisallad.

Gustav Johansson, mannen bakom bloggen Jävligt gott, bjuder här på en riktigt läcker halloumisallad.

Läs mer
Rött vin till vegansk matKan man dricka kraftigt rött vin till vegansk mat?

Tips för att få vegansk mat att passa till kraftiga röda viner.

Läs mer
Ramen, foto av Stefan WettainenVegansk Spicy Miso Ramen.

Receptet ur Gustav Johanssons bok "Klassiska rätter på veganskt vis" är toppat med rökt tofu istället för det klassiska fläsket, ett tofuägg och böngroddar.

Läs mer
Gustav JohanssonGustav ”Jävligt gott” Johansson ger ut bok som ökar kunskapen om vegorätter.

Gustav Johansson driver sedan 2011 bloggen ”Jävligt gott”, Sveriges största blogg för vegansk mat. Nyligen släppte han sin femte bok ”Vegansk hemkunskap” med syfte att öka folks kunskap om tillagning av växtbaserad mat.

Läs mer