Vinkokta äpplen med mascarponekräm och havresmul.

Linnéas recept på vinkokta äpplen och mascarponekräm som garanterat gör succé på middagen.

Vinkokt äpple med mascarponekräm

4 portioner

0 h 20 min

Att servera inkokt frukt är en riktigt klassisk dessert. Här har jag gjort en härligt god mascarponekräm till som jag smaksatt med kardemumma. Sedan har jag toppat allt med havresmul.

Recept: Linnéa Seidel

Ugnsbakad lökUgnsbakad lök med gruyère och getost.

Här är Linnéas recept på en perfekt förrätt!

Läs mer
Ryggbiff med gratinerad rotselleri Ryggbiff med gratinerad rotselleri, brynt smör och fikonsallad.

Linnéas recept på ryggbiff. Här har hon bytt ut potatisgratängen mot gratinerad rotselleri!

Läs mer
Inkokta päron i fem olika färgerInkokta päron på 3 sätt.

En dessert hämtad ur boken "Husmanskost" av Pontus Frithiof och Tor Stålhandske. Samtliga päron går att äta i sin enkelhet med lättvispad grädde. Päronen går även bra att servera som inslag i egna dessertkombinationer.

Läs mer
Glöggpäron med Blossa 1895Glöggkokta päron med vispad grädde och ädelost.

Linnéa har komponerat ihop en oemotståndlig dessert till vintern. Glöggkokta päron med vispad grädde och ädelost! 

Läs mer