Restips

Sugen på en weekendresa eller behöver du semestertips? Här hittar du tips på trevliga hotell och platser att besöka i Sverige och utlandsresor med vinanknytning.

Marstrand

Besök Skagerrak i sommar.


Skagerrak är den del av Nordsjön som ligger mellan danska Jylland, Norges sydspets och svenska Bohuslän. folk o folk har listat några av våra västkustska, bohuslänska favoriter – de flesta av dem når du på mellan en och två timmar från Göteborg.

Läs mer »
Budapest

Besök Budapest.


Budapest är inte bara gulasch och paprikarätter utan här finns gott om alternativ för foodisar och vinintresserade. folk o folk har besökt staden och botaniserat bland några av deras fine dining-krogar, vinbarer och en kitschig ruinbar.

Läs mer »
Feskekôrka by night

Göteborg 400 år.


Den 4:e juni 2021 firar Göteborg 400 år med påmpa och ståt. Vi gratulerar och tipsar om 4 trevliga tidsfördriv du inte får missa, oavsett om du är på besök eller bor där.

Läs mer »
Verona

Italienska Chiaras tips kring vackra Verona.


Verona är staden som mest av allt är känd för att vara skådeplatsen där romanen om Romeo och Julia utspelades. Men i den vackra staden finns mycket annat att upptäcka. Chiara Stroband, skandinavisk produktchef för italienska viner, kommer från en närbeläg

Läs mer »