Risotto med kräftstjärtar, stekt färsk fisk och aioli.
Idag har jag lagat en krämig risotto med kräftstjärtar, stekt färsk fisk och aioli. Så gott i all sin enkelhet.

Smörstekt rödtunga
Krämig risotto
Aioli
Till min fisk med den krämiga risotton serverar jag ett glas vitt från Sicilien, en blend av druvorna Chardonnay och Grillo. Torrt, friskt och fräscht med bra fruktighet.

Om Linnéa
Linnéas kärlek till bakning och matlagning har gjort Linnéas Skafferi till en av Sveriges mest älskade bloggar. Linnéa bor i den idylliska lilla byn Jugansbo i Sala, tillsammans med sin sambo och deras två söner och en hund. Här handlar Linnéa närodlade och ekologiska råvaror hos granngårdarna.
Det ekologiska och lagade från grunden har en viktig plats i Linnéas kök. Hennes bok ”Gott att ge bort” är fylld av goda och ätbara presenter gjorda med kärlek.