folk o folks matskribent Linnéa tipsar om den bästa mingelmaten att bjuda gästerna på innan middagen. Här är recept på rödbetshummus med stekt libabröd.
Linnéas läckra rödbetshummus med stekt libabröd är perfekt till minglet. Gott, snabbt och enkelt!
Mixa rödbetor, kikärtor och olivolja slätt. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp hummusen i en skål och strö över sesamfrön.
Skär libabrödet i mindre bitar. Ringla över olja och strö över flingsalt.
Stek på medelvärme tills bröden blir knapriga och servera till din rödbetshummus.
Italien
139 kr
Detta rosa bubbel har en elegant, fruktig doft med inslag av smultron, blodgrape, kex och persika och med en fin brödig ton. Torr, frisk, fruktig och elegant smak med inslag av smultron, persika och blodapelsin.
Frankrike
469 kr
Rosa champagne! Färgen är svagt rosa och doften medelstor och påfallande elegant i en stram och svalt bärig stil med finstilta nyanser av blodgrapefrukt, röda äpplen, smultron och nygräddat vetebröd. Smaken är lätt till medelfyllig, charmerande fruktig men torr med en len textur och frisk syra.
Recept: Linnéa Seidel
En innovativ och spännande mingelrätt med päron och stekt halloumi. Så gott och så enkelt!
Läs merRecept på matiga morotsbiffar som med lite smulad fetaost blir en perfekt start på minglet.
Läs merTapas är underbart att servera till minglet, eller om man vill ha en middag med många olika smaker!
Läs mer