Rostad pumpa med brysselkål och bacon.

Jag älskar kombinationen av det lite beska från brysselkålen som mildras av pumpans sötma. Testa gärna att tillsätta stekt bacon och toppa med granatäpple.

Rostad pumpa med brysselkål och bacon

6

0 h 40 min

På hösten frossar jag i brysselkål och pumpa. Jag älskar kombinationen av det lite beska från brysselkålen som mildras av pumpans sötma. Testa gärna att tillsätta salt, stekt bacon av god kvalité. Det ger rätten ytterligare ett lyft. Toppa gärna med granatäpple, eller om du får några tranbär över. Det blir vackert!

Vin till rostad pumpa med brysselkål och bacon

Recept: Linnéa Seidel

Kalkon med fyllning och skysåsHelstekt kalkon med fyllning och skysås.

Den helstekta kalkonen serveras med krämigt potatismos, fyllning och tranbärssås.

Läs mer
Krämigt potatismos med vitlök och gräslökKrämigt potatismos med vitlök och gräslök.

Receptet på det absolut godaste potatismoset jag ätit i hela mitt liv. Tricket är att ugnsbaka vitlök och sen blanda med gräddmjölk, smör och potatis.

Läs mer
Pumpabröd till ThanksgivingPumpabröd till Thanksgiving.

Vackra bröd som både ser ut som och innehåller pumpa. Väldigt goda och himla fina att duka med till Thanksgiving.

Läs mer
PekannötspajPekannötspaj.

Dekorerad med blommor och blad i pajdeg! Sött, nötigt och underbart gott. Servera med en klick grädde eller lite god vaniljglass.

Läs mer
TranbärssåsTranbärssås.

Ett måste till kalkonen. Tranbär hittar du i frysdisken, men om de skulle vara svåra att få tag på kan du använda frysta lingon för en svensk touch.

Läs mer