Amarula Vegan Coco & Goose är en svalkande cocktail med smak av kokos och krusbär gjord på Amarula Vegan, en gräddlikör fri från mejeri och laktos. Drinken är skapad av bartendern Bella Porcile.
Dela alla krusbär.
Lägg de delade krusbären i en burk med lock och täck med strösocker.
Låt stå ett par dagar tills allt socker smält.
Blanda om och sila sedan av den söta syrupen.
Mixa resterna från krusbären och bred ut på en plåt.
Låt torka på ca 70 grader i ugn över natten.
Måtta upp Amarula Vegan, grön curaçao och krusbärssyrup i en blender.
Riv ner limezesten.
Toppa med krossad is.
Mixa allt i blendern tills du får en slushig konsistens.
Häll upp i ett glas och pynta med krusbärskrispet.
Servera med sked och sugrör.
Sydafrika
239 kr
Amarula Vegan smakar milt av karamell, vanilj och krämig kokosnöt tillsammans med komplexa toner av den distinkta marulafrukten. En smakrik växtbaserad likör där marulafrukten på ett elegant vis vävs samman med kokos.
Finland
235 kr
Kron Hantverkslikör Grön Curacao har en kraftig smak av apelsin och pomerans som möts av frisk apelsinblom och rik sötma.
För att alla ska kunna ta del av marulafruktens goda smaker lanseras nu Amarula Vegan – en gräddlikör helt fri från mejeri och laktos. Likören har toner av karamell, vanilj, gräddig kokos och marulafrukt.
Läs merHär bjussar vi på ett härligt recept på en somrig och krämig jordgubbsmilkshake med smak av sommar och smarrig Amarula.
Läs merAmarula har tolkat en av världens mest klassiska drinkar. Deras lite krämigare White Russian med toner av smörkola kommer garanterat imponera på dina gäster.
Läs merDen här tropiska drinken har fruktiga smaker av hallon, ananas, lime och kokos som gifter sig fint.
Läs mer