Hernö Last Word.

Last Word är verkligen en av de bästa och enklaste gin cocktails som någonsin har skapats. Gjord på Hernö Gin eller Hernö Navy Strength Gin för mer styrka.

Hernö Last Word.
Hernö Gin

Hernö Gin

Sverige

Systembolaget nr:

8692702

337,00 kr


Hernö Navy Strength

Hernö Navy Strength

Sverige

Systembolaget nr:

8642802

396,00 kr


logo

1

logo

0 h 5 min

Last Word är verkligen en av de bästa och enklaste gin cocktails som någonsin har skapats. Vill du tala det sista ordet med styrka? Använd Hernö Navy Strength Gin.

Ingredienser

  • 25 ml Hernö Gin eller Hernö Navy Strength Gin

  • 25 ml Grön Chartreuse

  • 25 ml Maraschino likör

  • 25 ml lime juice

Gör så här

    1. Häll Hernö Gin, Green Chartreuse, Maraschino-likör och färsk limesaft i en shaker. Fyll på den med is och skaka i cirka 8 sekunder.

    2. Sila ner drinken i ett cocktailglas.

Hernö Gin

337,00 kr


Hernö Gin har en rund enbärskaraktär med fräscha citrustoner och komplex blommighet. Kraftfull smak och en aning oljig känsla. Friska, krispiga toner av unga enbär och kryddighet från korianderfrön. En finstämd sötma tillsammans med vanilj och kassiabark. Eftersmaken av citrus och enbär dröjer sig kvar, lätta toner av svartpeppar.

Hernö Navy Strength

396,00 kr


Har samma bas som Hernö Gin men en alkoholstyrka på 57%. Den höga styrkan gör att smakerna kommer fram på ett annat sätt. Smaken inleds av sav och krispiga enbär som följs av kryddig citrus och vårblomster. Kraftfull smak med lättdrucken textur och värme. I eftersmaken finner du peppar, kryddighet och fyllig värme, lång och mjuk finish.

Martinez

Martinez.


Martinez är en av de klassiska cocktails som är värd att känna till. En perfekt balanserad blandning av söt Vermouth, Hernö Gin, Maraschino och Angostura Bitter.

Läs mer »