Sangria de Cava.
Här får du tips på hur du enkelt kan hotta upp din sangria. Genom att tillsätta riktigt kallt mousserande får du en härligt somrig fördrink.
Läs mer »Ett enkelt recept på en riktigt klassisk och god karaff med sangria.
1 L Don Simon Sangria
1 apelsin
1 citron
1 äpple
Tvätta apelsin, citron och äpple noga.
Skär i valfritt stora bitar.
Häll upp Don Simon Sangria i en karaff eller skål.
Blanda ner frukten i karaffen/skålen. Har du tid kan sangrian få dra i kylen några timmar, med det är inte nödvändigt. (Frukten drar till sig en del av alkoholen när den får stå men smaken förändras inte nämnvärt.)
Tillsätt is vid servering och toppa varje glas med lite is.
91,00 kr
Don Simon Sangria har en fruktig och kryddig doft med inslag av apelsinskal, körsbär, kanel och citron. Fruktig, kryddig, söt smak med inslag av apelsin, kanel, mörka körsbär och citron.
Servera vid 8-10°C som sällskapsdryck.
Här får du tips på hur du enkelt kan hotta upp din sangria. Genom att tillsätta riktigt kallt mousserande får du en härligt somrig fördrink.
Läs mer »Med sin uppfriskande karaktär och angenäma alkoholhalt passar sangrian utmärkt till stundande picknickar i det gröna.
Läs mer »Sangria kan serveras på många sätt. Varför inte testa en variant som hämtat inspiration av den härliga drinken Mojito?
Läs mer »En frisk och fräsch vit sangria baserad på cava, flädersaft och fruktsoda funkar perfekt att servera i karaffer eller som bål. En bubblande och somrig drink.
Läs mer »