Spicy Sunrise – vinterns hetaste drink.

Värm dina gäster med en riktigt kryddig drink som blandas med whiskylikören Fireball och drickfärdiga La Sangria de la Playa.

Spicy Sunrise, drink med sangria och Fireball.
La Sangria de La Playa

La Sangria de La Playa

Finland

Systembolaget nr:

1305007

145,00 kr


Fireball 50 cl

Fireball 50 cl

USA

Systembolaget nr:

33202

199,00 kr


logo

1

logo

0 h 5 min

Whiskylikören Fireball har blivit känd över hela världen för sin eldiga kanelsmak som passar lika bra som shot som till smaksättare i cocktails. Här är en drink där Fireball möter den drickfärdiga sangrian, La Playa de la Sangria, och ljuv magi uppstår.

Sangria de la Playa är gjord på vin, frukt och kryddor och lanserades på smidig box tidigare i år. Med en skvätt apelsinjuice och lite is blev det den perfekta svalkaren i sommarhettan, men nu visar sangrian upp sin vintriga sida.

– La Sangria de la Playa och Fireball är en perfekt kombination då smakerna i sangrian och whiskylikören harmonierar otroligt bra, säger Sofie Skoog som är Senior Brand Manager på Anora. När de blandas ihop uppstår en kryddkick där Fireball "sätter eld" på den svalkande sangrian.

Spicy Sunrise kan du med fördel servera till minglet eller framför vinterbrasan, men värmer även gott vid en afterski eller till småplock och ostar.

Spicy Sunrise:

Ingredienser

 • 5 cl La Sangria de la Playa

 • 3 cl Fireball 

 • 2 cl apelsinjuice 

 • Fanta orange

 • krossad is

Gör så här

  1. Fyll ett glas med massor av krossad is.

  2. Häll i Fireball, La Sangria de la Playa och apelsinjuice.

  3. Toppa med Fanta orange och dekorera med en apelsinskiva. Den här drinken passar även bra att blanda till i kanna för större sällskap.

I drinken:

La Sangria de La Playa

145,00 kr


Den drickfärdiga La Sangria de la Playa har en varm mustig doft med inslag av kanel, mörka bär, apelsin och kryddnejlika. På sommaren dricks den med fördel kall med is och massor av färsk frukt. På vintern passar den lika bra varm, eller som här: I en drink.

Fireball 50 cl

199,00 kr


Whiskylikören Fireball har en mycket söt, kryddig smak med hetta och tydlig karaktär av kanel, inslag av ingefära och apelsin. Smaker som perket möte upp kryddorna i sangrian i denna drink. Eftersmaken har en lätt sötma som balanseras fint med kanelsmaken.