Xanté

1994 introducerades Xanté i Sverige och tog hela landet med storm. De senaste åren har flera nya produkter lanserats, alla med smaken av söta päron i centrum.

Xanté Cognac & Pear

Xanté har sitt ursprung hos Maison Heinrich Artisanale i Belgien och 1994 introducerades den i Sverige och tog hela landet med storm, det är nog få i Sverige som inte druckit en Lennart när det begav sig. Xanté har en fin smak av den mjuka sötman från mogna päron och rund cognac. Doften har tydlig päronkaraktär. Xanté kan avnjutas ren med is, som shot, som avec, i cocktails och i kaffedrinkar. Dess breda användningsområde gör den perfekt som drinkingrediens. De senaste åren har en stor satsning gjorts på att utveckla Xantés varumärke och dess produktportfölj. Teamet bakom Xanté har arbetat intensivt med produktutveckling och lanserat flera älskade produkter, alla med smaken av söta päron i centrum.

Skinny Lennart

Skinny Lennart.


Testa att komponera ihop en Skinny Lennart, bestående av Xanté, sodavatten och mycket lime – en blinkning till den klassiska 90-talsdrinken. Dekorera med vad tusan du vill. Allt är tillåtet i Xantés värld!

Läs mer »
Xanté Mojito

Xanté Mojito.


Provat en mojito med smak av päron? Vi trodde inte det. Följ vårt recept och gör din egen mojito med somriga päron och frisk lime med hjälp av Xanté, du kommer inte ångra dig!

Läs mer »
Lennart cocktail med Xanté

Lennart.


Päronklassikern Lennart från 90-talet håller än. Allt du behöver är Xanté, Sprite och limejuice. Nedan får du också recepttips på andra varianter av Lennart.

Läs mer »