Ugnsbakad torskrygg med fräsch potatissallad, räkor och solrospesto.
Idag lagade jag en ugnsbakad torskrygg med en otroligt god potatissallad som jag smaksatt med hemgjord solrospesto. I sommar kommer jag garanterat använda färskpotatis, men i brist på det tog jag i stället delikatesspotatis. Den passar riktigt bra både till fisken och att ha i potatissallader.

Ugnsbakad torskrygg med potatissallad och solrospesto
Viner i olika prisklass till ugnsbakad torskrygg:
Torr och fruktigt vitt vin med toner av stenfrukter, gröna äpplen och citrus. Vinet kan avnjutas både med och utan mat och serveras med fördel väl kylt. Trevligt vin på klimatsmart tetra.
En ursprungstypisk, mycket fruktig och läcker Sauvignon Blanc från Marlborough. Smaken är torr och frisk med ihållande smak av passionsfrukt, tropiska frukter, färska örter, melon och grapefrukt.