Vegetarisk lasagne bianco med zucchini.

Färska grönsaker och béchamelsås istället för tomatsås och köttfärs i denna fräscha, vegetariska variant av den klassiska italienska lasagnen.

Vegetarisk lasagne bianco med zucchini

4-6

1 h 0 min

Färska grönsaker och béchamelsås är hemligheten bakom denna vegetariska lasagne som saknar tomat och är en fräsch variant av den klassiska italienska köttfärslasagnen. Receptet är hämtat från kokboken La Toscana di Ruffino - The taste for being together.

Recept: Ruffino

Välja vin till vegetarisk matAtt välja vin till vegetarisk mat.

Det finns en del fallgropar när man ska välja vin till vegetarisk mat. Vår dryckesexpert hjälper dig och tipsar om vin till 5 vegetariska rätter!

Läs mer
Lättlagad, italiensk Pasta Lenticchie med gröna linser.Lättlagad, italiensk Pasta Lenticchie med gröna linser.

Det italienska köket kännetecknas av enkel och vällagad mat där linser är vanligt. Här är recept på Pasta Lenticchie - smakrik pasta med gröna linser.

Läs mer
Salsiccia penneSalsiccia Penne.

Den kryddiga färsen från färsk salsicciakorv är utmärkt att göra köttfärssås på. Här ett recept från den härliga kokboken "Köttfärsås".

Läs mer
Italiensk bruschetta med smakrik paprikaröraItaliensk bruschetta med smakrik paprikaröra.

Bruschetta så italienskt det bara kan bli - ett enkelt recept med få men fantastiska råvaror. Här får du recept på bruschetta med en härlig paprikaröra!

Läs mer
Ruffino MontemassoRuffino

I allt arbete som sker på Ruffinos sex anläggningar i Toscana tar man stor hänsyn till miljön.

Läs mer