Sallad med halstrad, sesampanerad lax, avokadokräm och rökt majonnäs.
Linnéa har skapat en trerättersmeny för alla stunder då något eller någon finns att fira.
Läs mer »En klassiker bland sallader som du enkelt slänger ihop med kyckling och den karaktäristiska caesardressingen.
En enkel sallad som ändå mättar. För lite extra sälta kan du strimla och steka lite bacon och smula över salladen på slutet.
2 ägg
1 dl matolja
5 st sardeller
1 st vitlöksklyftor
1 msk worcestershiresås
1 dl riven parmesanost
1 msk dijonsenap
salt
Koka äggen i 3 min och kyl dem sedan i isvatten.
Skala äggen och mixa slätt med alla ingredienser utom olja.
Tillsätt oljan droppvis, smaka av med salt.
400 g grönkål
1 st kålrabbi
1 st rödlök
4 skivor surdegsbröd
2 msk olivolja
4 st kycklinglårfiléer
parmesanost
salt
peppar
servera med sallad på grönkål och säsongens grönsaker.
Plocka ner grönkålen och tvätta ordentligt. Skiva lök och kålrabbi och lägg i isvatten.
Riv brödet i stora bitar och stek på medelvärme med olivolja tills det är gyllenbrunt och krispigt.
Salta och peppra kycklingen, och stek på medelvärme i en stekpanna.
Värm en till stekpanna och ställ den tomma, varma pannan på kycklingen med aluminiumfolie emellan, stek i 8 min eller tills skinnet är krispigt och kycklingen är klar. Lägg åt sidan och låt vila i minst 4 min.
Skiva kycklingen, torka salladen och blanda i dressingen. Lägg i en skål och riv över parmesan.
Linnéa har skapat en trerättersmeny för alla stunder då något eller någon finns att fira.
Läs mer »En ljummen sallad för varma vår- och sommardagar. Här har Linnéa gjort en härligt krämig citronkräm som passar fint till både lax och sparris.
Läs mer »En härligt smakrik sallad där räkorna får smak av chili och ingefära. Servera glasnudelsalladen ihop med en wasabikräm.
Läs mer »Sommarens godaste kycklingsallad serveras här med färska blåbär, färska aprikoser tillsammans med en supergod getostkräm.
Läs mer »