Marsipanklubbor med choklad och smak av glögg.
Istället för marsipangrisar, testa vårt lätta recept på läckra marsipanklubbor kryddade med glögg och doppade i choklad. Kan även bli en söt julklapp!
Läs mer »Nyttigt julgodis med smak av glögg! Rawfoodbollarna får olika smak och läckert utseende med fyra olika toppings: lakrits, lingon, pistagenötter och kokos.
Nyttigt julgodis med smak av glögg! Rawfoodbollarna får olika smak och läckert utseende med fyra olika toppings: lakrits, lingon, pistagenötter och kokos.
2 dl Blossa alkoholfri glögg, gärna ekologisk
200 g skalad sötmandel (1 påse)
100 g (ca 8 st) urkärnade dadlar
2 msk kokosolja
rivet skal från 1 apelsin
Topping:
hackade pistagenötter
kokos
lakritspulver
lingonpulver
Koka glöggen så att den blir koncentrerad och ca 3 msk återstår
Mixa mandeln grovt
Mixa ihop dadlar, kokosolja, 3 msk glöggkoncentrat och rivet apelsinskal
Gör bollar och rulla dem i valfri topping
39,00 kr
Har en kryddig, söt smak med inslag av kanel, kryddnejlika och ingefära.
Istället för marsipangrisar, testa vårt lätta recept på läckra marsipanklubbor kryddade med glögg och doppade i choklad. Kan även bli en söt julklapp!
Läs mer »Gör en härlig gräddkola med Amarula, pistage och havssalt.
Läs mer »