Rawfoodbollar - recept med fyra olika toppings.
Nyttigt julgodis med smak av glögg! Rawfoodbollarna får olika smak och läckert utseende med fyra olika toppings: lakrits, lingon, pistagenötter och kokos.
Nyttigt julgodis med smak av glögg! Rawfoodbollarna får olika smak och läckert utseende med fyra olika toppings: lakrits, lingon, pistagenötter och kokos.
Ingredienser
2 dl Blossa alkoholfri glögg, gärna ekologisk
200 g skalad sötmandel (1 påse)
100 g (ca 8 st) urkärnade dadlar
2 msk kokosolja
rivet skal från 1 apelsin
Topping:
hackade pistagenötter
kokos
lakritspulver
lingonpulver
Gör så här
Koka glöggen så att den blir koncentrerad och ca 3 msk återstår
Mixa mandeln grovt
Mixa ihop dadlar, kokosolja, 3 msk glöggkoncentrat och rivet apelsinskal
Gör bollar och rulla dem i valfri topping
Blossa Glögg Alkoholfri Ekologisk
39,00 kr
Har en kryddig, söt smak med inslag av kanel, kryddnejlika och ingefära.