Marsipanklubbor med choklad och smak av glögg.
Istället för marsipangrisar, testa vårt lätta recept på läckra marsipanklubbor kryddade med glögg och doppade i choklad. Kan även bli en söt julklapp!
Läs mer »Nyttigt julgodis med smak av glögg! Rawfoodbollarna får olika smak och läckert utseende med fyra olika toppings: lakrits, lingon, pistagenötter och kokos.
Nyttigt julgodis med smak av glögg! Rawfoodbollarna får olika smak och läckert utseende med fyra olika toppings: lakrits, lingon, pistagenötter och kokos.
2 dl Blossa alkoholfri glögg, gärna ekologisk
200 g skalad sötmandel (1 påse)
100 g (ca 8 st) urkärnade dadlar
2 msk kokosolja
rivet skal från 1 apelsin
Topping:
hackade pistagenötter
kokos
lakritspulver
lingonpulver
Koka glöggen så att den blir koncentrerad och ca 3 msk återstår
Mixa mandeln grovt
Mixa ihop dadlar, kokosolja, 3 msk glöggkoncentrat och rivet apelsinskal
Gör bollar och rulla dem i valfri topping
Istället för marsipangrisar, testa vårt lätta recept på läckra marsipanklubbor kryddade med glögg och doppade i choklad. Kan även bli en söt julklapp!
Läs mer »Gör en härlig gräddkola med Amarula, pistage och havssalt.
Läs mer »