Xanté Sour

Beställ här:

159 SEK
Vi på folk o folk och Altia åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

Xanté Sour i unik förpacking

I grunden har Xanté Sour samma stora, karaktäristiska päronsmak som Xanté Original, men Sour har också fått en syrlig twist av citron. Med sin lägre alkoholhalt på 15% passar den perfekt på såväl uteserveringen som på hemmafesten och dansgolvet.
Den som köper en Xanté Sour får även sin alldeles unika och numrerade flaska utifrån design, gjorda utifrån fem olika mönster. De olika mönstren som täcker flaskan vrids och zoomas i tryckprocessen så att ingen flaska är den andra lik.

Skinny Lennart

1 del Xanté Sour
1 del sodavatten 
1/2 lime

Gör så här:
Fyll upp ett glas med is, tillsätt Xanté Sour och sodavatten. Pressa i saften ur en halv lime. Toppa med limezest och pynta loss med vad du känner för!

Allt är tillåtet i Xantés värld

Det finns inga regler för hur Xanté Sour ska avnjutas. Testa att komponera ihop en Skinny Lennart, bestående av Xanté Sour, sodavatten och lime - en blinkning till den klassiska 90-talsdrinkenDekorera med vad tusan du vill. Allt är tillåtet i Xantés värld.

Sour Spritz

1 del Xanté Sour
1 del Prosecco 
En skvätt sodavatten
1/2 lime

Gör så här:
Fyll upp ett glas med is, tillsätt Xanté Sour, bubbel och en skvätt soda. Pressa i saften ur en halv lime. Känner du dig lyxig? Dra ner på sodavattnet. Snåla inte med dekorationerna! 

  • Klicka på Beställ-knappen vid de produkter du vill beställa. Du skickas då vidare till Systembolagets hemsida.

  • På systembolaget.se loggar du in eller skapar ett konto om du inte redan har ett. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen och slutför köpet. Systembolaget skickar en orderbekräftelse till din e-postadress.

  • Varorna skickas till det Systembolag eller ombud som du valt. När varorna anlänt till butiken får du ett SMS eller ett e-mail. Det tar normalt 5–6 dagar.