Karibiska vibbar med ny vegansk gräddlikör - Xanté Coconut Cream & Pear.

Xanté Coconut & Cream har utgått och säljs inte längre.

Xanté Coconut Cream & Pear - ny vegansk gräddlikör

Xanté fortsätter att innovera sitt varumärke och adderar nu en krämig likör med kokosgrädde som bas till produktportföljen. Kvar i centrum finns självklart smaken av söta päron. Precis som övriga produkter i Xantés spritsortiment är Xanté Coconut Cream & Pear vegansk och laktosfri.

Xanté har sedan 1994 skapat oväntade blandningar och smakupplevelser utan hänsyn till rådande konventioner. Förra året lanserade man syrliga Xanté Sour & Pear, och nu släpper man alltså den krämiga veganska likören Xanté Coconut Cream & Pear.

– Intresset för veganska alternativ har ökat kraftigt de senaste åren, samtidigt som utbudet, framförallt när det kommer till gräddiga likörer, är väldigt begränsat. Xanté är ett varumärke i framkant, som alltid ifrågasatt normer för hur alkohol ska produceras och konsumeras. Att erbjuda en gräddlikör som funkar för alla, det är ett självklart steg, berättar Sanna Sundin, Senior Brand Manager på Xanté.

Xanté Coconut Cream & Pear har en lätt smak av kokos och en desto mer distinkt smak av det för Xanté så välbekanta söta päronet, som är genomgående i alla Xantés produkter.

– Smaken av söta päron är Xantés essens. Med Xanté Coconut Cream & Pear ville vi göra något exotiskt. och kokosgrädden tillför just det, karibiska vibbar, något som är på uppgång och trendar. För varje lansering breddar vi bilden av vad en Xanté-produkt kan vara, och det är exakt det vi vill, säger Sanna.

Xanté Coconut Cream & Pear

186,00 kr


Xanté Coconut Cream & Pear passar att avnjutas som den är tillsammans med några isbitar, eller som ingrediens i cocktails.