Koskenkorva Ginger - het shot med ingefära och låg alkoholhalt.

Tillverkas genom att färsk ingefära och citronskal får ligga och dra i vodka. Kan drickas som shot eller användas till att blanda fräscha drinkar.

Koskenkorva Ginger

Nu lanserar Koskenkorva en ny shot med äkta ingefära. Den tillverkas genom att färsk ingefära och citronskal får ligga och dra i vodka. Därefter reduceras alkoholstyrkan till 21%, dvs en förhållandevis låg alkoholhalt. Koskenkorva Ginger kan drickas som shot eller användas till att blanda drinkar. Varför inte prova en Gin(ger) Tonic med mycket is och en limeskiva i ett vinglas? Eller om du vill ha den lite sötare, använd Sprite istället för Tonic!

Koskenkorva Ginger

172,00 kr


Doften är krispig doft med inslag av frisk ingefära och toner av citrus. Smaken är söt men fräsch med en stark kryddig ton av ingefära. Lätt och friskt brännande eftersmak som bärs upp av den goda ingefäran.

Ginger Mule

Ginger Mule.


Det här en variant på den klassiska drinken Moscow Mule. Denna drink, som är blandad med Koskenkorva Ginger Shot får dock ett till lager av den så härligt goda ingefäran. Perfekt drink att starta helgen med!

Läs mer »