Koskenkorva Lemon – en blandning av sött och surt.

Koskenkorva Lemon är gjord enbart av naturliga råvaror, både zest och fruktkött från citroner används. Dricks kall som den är eller i goda drinkar.

Koskenkorva Lemon

Lagom till sommaren lanseras nya Koskenkorva Lemon, gjord på enbart naturliga råvaror såsom äkta citroner, där både zest och fruktkött används i tillverkningen. Resultatet är en frisk och balanserad dryck som varken är för söt eller för sur. Den presenteras i en halvlitersflaska med träkork som är ett av Koskenkorvas kännetecken.

Smaken är uppfriskande och har en naturlig smak av färskpressad citronjuice. I näsan känner man en tydlig doft av citronskal tillsammans med solmogna citroner. Den balanserade syran gör att kombinationen av sött och surt är perfekt. Eftersmaken är len och stannar kvar i munnen länge.

Genom generationer har familjer i den finska byn Koskenkorva hängivit sig till att producera en vodka som av många anses vara en av de bästa i världen. Koskenkorva Lemon är en uppföljning av förra årets succé, Koskenkorva Ginger, även den gjord på naturliga ingredienser men med en distinkt smak av ingefära. Dessutom är den mindre söt än andra citronlikörer vilket tilltalar många.

Koskenkorva Lemon fungerar alldeles utmärkt att sippa på som den är, men är också en ypperlig drinkbas till sommarens cocktails. Altias mixologer har tagit fram flera fräscha drinkrecept som dessutom är enkla att blanda till.

Koskenkorva Lemon

169,00 kr


Krispig och naturlig smak av färskpressad citronjuice med tydlig doft av citronskal. Balanserad syra och lång eftersmak. Dricks kall som den är eller som ingrediens i en god drink.