Xanté byter design - ska spegla varumärkets lekfullhet och flärd.

Sedan 1994 har Xanté Cognac & Pear funnits i Sverige. Nu har den populära päronlikören fått ny design som bättre speglar dess själ idag.

Xante Cognac & Pear ny design

Sedan 1994 har Xanté Cognac & Pear funnits på den svenska marknaden och dess design är välbekant för nittiotalets partylejon. Nu väljer varumärket att uppdatera sin outfit och presentera en ny etikett som ytterligare framhäver var varumärket befinner sig idag.

När Xanté Cognac & Pear lanserades i Sverige blev det en omedelbar succé. Få kan förneka den genomslagskraft som varumärket hade och som till stor del lyftes fram av den mycket populära drinken Lennart. De senaste åren har teamet bakom Xanté arbetat intensivt med att utveckla varumärket och dess produkter. Nu får kronjuvelen, Xanté Cognac & Pear, en ny etikett.

– I Xantés värld kan vad som helst hända. Det finns mycket energi och spänning som vi inte tyckte att den tidigare etiketten förmedlade till konsumenten. Med den här designen ger vi produkten en kostym som i mycket större utsträckning återspeglar dess själ, samtidigt som den fortfarande utstrålar en lyx och flärd utan att bli exkluderande, berättar Mika Raukko, Senior Brand Manager för Xanté.

Fler spännande nyheter att vänta 

Xanté Cognac & Pear ny etikett

Nu rullar alltså den nya designen för varumärkets hjälte, Xanté Cognac & Pear, ut och under det kommande året kommer övriga produkter i Xantés produktportfölj att uppdateras med samma manér. Men redan under våren och sommaren smyglanserades manéret när den veganska gräddlikören Xanté Coconut Cream & Pear och Xanté Rum & Pear med en karibisk touch, lanserades. Men arbetet med Xantés varumärke och produkter stannar inte här. I varumärkets DNA finns ett driv att hela tiden utmana konventioner och skapa oväntade smakkombinationer som bidrar till en mer lättsam och experimentell dryckeskultur. Fler nyheter är att vänta framöver.

Xanté Cognac & Pear

276,00 kr


Likören har en stor doft med stark päronkaraktär och ton av cognac. Smaken har en härlig, kraftig och intensiv söt smak med tydlig karaktär av mogna päron.

Lennart cocktail med Xanté

Lennart.


Päronklassikern Lennart från 90-talet håller än. Allt du behöver är Xanté, Sprite och limejuice. Nedan får du också recepttips på andra varianter av Lennart.

Läs mer »