Xanté Elderflower & Pear - fläder möter smaken av söta päron.

Xanté Elderflower & Pear har utgått och säljs inte längre.

Xanté Elderflower & Pear

Nu introducerar Xanté ytterligare en medlem i den växande Xanté-familjen. Likören, som passar allra bäst i en frisk sommardrink, kombinerar Xantés klassiska smak av söta päron med trendiga fläderblommor. Xanté Elderflower & Pear säljs via Systembolagets beställningssortiment.

Xanté har sedan starten 1994 trotsat konventioner och skapat oväntade blandningar och spännande smakupplevelser. De senaste åren har produktinnovationen tagit fart och teamet bakom Xanté har utökat produktfamiljen med flera älskade smakkombinationer som den gräddiga Xanté Coconut Cream & Pear, exklusiva Xanté Rum & Pear och surisen Xanté Sour & Pear. Den nya familjemedlemmen, likören Xanté Elderflower & Pear, bjuder på blommiga smaker och en somrig känsla – perfekt för våren och sommarens friska drinkar.

Xanté Elderflower & Pear är ett svar på en växande trend kring blommiga flädersmaker, inte minst inom dryckesbranschen. Vi har alltid ett finger på pulsen när vi utvecklar våra produkter, samtidigt som vi alltid gör det på vårt eget sätt och med vår egen twist, berättar Sanna Sundin, Senior Brand Manager för Xanté.

Med Xanté Elderflower & Pear har vi en utmärkt grund för en pigg vår- och sommardrink och alla längtar väl efter en fläderspritz i solen just nu. Och varför vänta egentligen, även om de varma solstrålarna ännu inte är här så kan man få lite sol i sinnet med Xanté Elderflower & Pear, fortsätter Sanna.

Xanté Elderflower & Pear

179,00 kr


Xanté Elderflower & Pear är en frisk, blommig och söt likör med något lägre alkoholhalt än genomsnittet (20%). Den passar utmärkt i en cocktail men kan också avnjutas för sig själv tillsammans med några isbitar.

Liksom övriga produkter i Xantés sortiment är Xanté Elderflower & Pear vegansk.