Xanté Latte & Pear till goda kaffedrinkar.

Nu lanseras Xanté Latte & Pear, en likör med den klassiska päronsmaken som kombineras med en silkeslen men intensiv kaffesmak. Perfekt till smarriga kaffedrinkar.

Xanté Latte & Pear på dukat bord

Nu lanserar Xanté en nyhet som är perfekt för smarriga kaffedrinkar. Xanté Latte & Pear är en likör med den klassiska Xanté-smaken av päron mixat med en silkeslen men intensiv smak av kaffe. Något som bör falla svenskarna i smaken - ett av världens mest kaffeälskande folk.

Xanté har sedan starten 1994 utmanat konventionerna och skapat oväntade smakkombinationer och lustfyllda och lättsamma produkter att njuta av tillsammans med nära och kära. De senaste åren har produktutvecklingen tagit ordentlig fart och efter lanseringen av Xanté Elderflower & Pear i början av året släpper teamet bakom Xanté ännu en nyhet. Xanté Latte & Pear är en kaffelikör med pärontwist, perfekt till härliga kaffedrinkar.

Xanté Latte & Pear är en mångsidig produkt som har många olika användningsområden, nu i sommar är den perfekt i de trendiga kaffedrinkarna för att ge dem en rolig twist, i vinter kommer den vara perfekt i varma drycker och den fungerar även utmärkt som en avec med några isbitar, berättar Marika Silander, Senior Brand Manager för Xanté.

Att kaffedrinkar är en växande trend i Sverige är inte så förvånande. Svenska folket är ett av världens mest kaffedrickande folk och varje år utvecklas sätten vi dricker kaffe på. Med Xanté Latte & Pear får kaffedrinken en twist av Xantés signatursmak, söta päron. Produkten har en alkoholhalt om 17% och passar perfekt i cocktails likväl som för sig själv.

Xanté Latte & Pear (17%) kommer i en flaska om 500 ml, finns i Systembolagets beställningssortiment och är som alla Xantés produkter, vegansk och laktosfri.

Xanté Latte & Pear

192,00 kr


Xanté Latte & Pear är en oväntat läcker kombination där Xantés klassiska söta päron möter krämig grädde och kaffe.