Xanté Sour, ny syrlig likör.

Xanté Sour har utgått och säljs inte längre.

Xanté Sour, ny syrlig shot.

Med en syrlig twist av citron.

Xanté Sour, ny syrlig likör som har samma karaktäristiska päronsmak som Xanté Original. Men Sour har också fått en syrlig twist av citron. Med sin lägre alkoholhalt på 15% passar den perfekt på såväl uteserveringen som på hemmafesten och dansgolvet.

Ingen flaska är den andra lik.

Den som köper en Xanté Sour får nämligen sin alldeles unika och numrerade flaska. De olika mönstren som täcker flaskan vrids och zoomas i tryckprocessen så att ingen flaska är den andra lik.

Mönstren är framtagna efter temat "When pear meets sour”, som berättar historien om produkten från päronträdet till nattklubben. Mönstren kombineras i all oändlighet, så att varje flaska är unik.

Xanté Sour, ny syrlig likör som även kan blandas i drinkar.

Det finns inga regler för hur Xanté Sour ska avnjutas. Servera den iskall som den är eller testa att komponera ihop en Skinny Lennart, bestående av Xanté Sour, sodavatten och lime - en blinkning till den klassiska 90-talsdrinken.

Xanté Sour & Pear

152,00 kr


Precis som originalet Xanté har Xanté Sour en söt päronkaraktär och ton av cognac. Men Xanté Sour står ut från Xanté-familjen med sin lägre alkoholhalt och fräscha syrliga touch!

Skinny Lennart

Skinny Lennart.


Testa att komponera ihop en Skinny Lennart, bestående av Xanté, sodavatten och mycket lime – en blinkning till den klassiska 90-talsdrinken. Dekorera med vad tusan du vill. Allt är tillåtet i Xantés värld!

Läs mer »