Koskenkorva Salmiakki Raspberry  – en efterlängtad smakexplosion.

Nu lanseras Koskenkorvas likör Salmiakki Raspberry som har en inbjudande smak av sötsalt lakrits och safitiga hallon. En blivande klassiker i Koskenkorvas portfölj!

Koskenkorva Salmiakki Raspberry med hallon och lakrits

Efter ett pärlband av lyckade lanseringar introduceras nu Koskenkorva Salmiakki Raspberry, det senaste tillskottet i spritvarumärket Koskenkorvas portfölj bland kvalitativa likörer. Med inbjudande smaker av sötsalt lakrits och saftiga hallon kommer nytillskottet säkerligen röna lika stor framgång som sina företrädare.

Koskenkorva är vodkan som kommer från den lilla byn i västra Finland med samma namn. Här produceras produkter av yttersta kvalitet med hållbarhet i fokus och med enbart naturliga smaker. Med vind i seglen introduceras nu Salmiakki Raspberry som är en rykande färsk nyhet på likörhimlen. Med sin kolsvarta färg presenteras likören liksom Koskenkorvas övriga drycker i den tidlösa glasflaskan med träkork som är deras signum. 

Koskenkorva Salmiakki Raspberry är en smakexplosion av sött och salt där toner av sötsalt lakrits passar som hand i handske med de solmogna och saftiga hallonen. Eftersmaken är len och stannar kvar länge i munnen. Den är utmärkt att dricka kall som den är men även perfekt som ingrediens i en god cocktail.

-    Då responsen på våra tidigare lanseringar har varit enormt positiv är det väldigt kul och spännande att få presentera ännu en kvalitetslikör från Koskenkorva för de svenska konsumenterna, säger Catrin Söderberg, Senior Brand Manager på Anora. Det här är den perfekta kombinationen mellan sött och salt och ett måste för de som har en förkärlek till lakrits och hallon i kombination, säger Catrin.