Koskenkorva Strawberry - ny likör med sötsyrliga jordgubbar.

Lagom till sommaren välkomnar vi den somriga likören Koskenkorva Strawberry. Likören har smak av sötsyrliga, solmogna jordgubbar och passar utmärkt till sommarens drinkar och bål.

Koskenkorva Strawberry

Koskenkorva är vodkan som är världskändis och kommer från den lilla byn i västra Finland med samma namn. Efter ett pärlband med populära likörlanseringar de senaste åren där vodkan agerar bas kommer två nyheter lagom till sommaren. Först ut var Koskenkorva Passionfruit och nu presenterar vi Koskenkorva Strawberry. Den nya sommarröda likören har lägre alkoholhalt och innehåller endast naturliga ingredienser.

I den lilla byn Koskenkorva har bönderna genom generationer producerat en len och genuin vodka som håller kvalitet i världsklass. Här ligger fokus på hållbarhet samt naturliga ingredienser och för att tillverka nyheten Koskenkorva Strawberry har naturlig arom av jordgubbe använts och extraherats vilket resulterat i en smakrik likör. Tillsammans med basen på Koskenkorva vodka bildar de naturliga råvarorna en ljuv förening mellan sött och syrligt samt uppvisar både en ren och välbalanserad smak. Koskenkorva har under de senaste åren lanserat flera likörer med lägre alkoholhalt och de har alla rönt stora framgångar. De har bland annat vunnit många priser i flertalet framstående sprittävlingar såsom The Liqueur Masters och ISW Awards. Koskenkorva Strawberry är en härligt sommarröd skapelse med tilltalande smak av sötsyrliga solmogna jordgubbar. Den är perfekt att servera kall som de är eller att använda som bas i somriga drinkar toppade med färsk frukt. Precis som Koskenkorvas andra likörer, presenteras nykomlingen i den tidlösa och vackra glasflaskan med unik träkork som är varumärkets signum.

Koskenkorva Strawberry

169,00 kr


Koskenkorva Strawberry är en rykande färsk nykomling på Systembolagshyllan och finns i begränsad upplaga under sommarmånaderna.