Kron Passionsfrukt Hantverkslikör - tropisk nyhet till drinkar.

Det anrika varumärket Kron presenterar stolt sin senaste produkt: Kron Passionsfrukt Hantverkslikör. Det är en smakrik och tropisk likör med smak av solmogen passionsfrukt som passar utmärkt i friska sommardrinkar.

Kron Passionsfrukt Hantverkslikör

Den 7:en juni introducerar varumärket Kron, med ursprung från 1700-talet, sin senaste nyhet Kron Passionsfrukt Hantverkslikör på Systembolaget. Den nya likören passar utmärkt som drinkingrediens i exotiska sommardrinkar eller att servera väl kyld som den är för en uppfriskande smakupplevelse.

Kron är ett varumärke med en rik historia som har sitt ursprung i de kronobrännvin som tillverkades redan på 1700-talet under kung Gustaf III:s tid. För att bekämpa den illegala spritmarknaden inrättade Svenska kronan på den tiden ett sextiotal kronobrännerier. Den 2 maj 1776 levererades det första brännvinet från kronobränneriet i Stockholm. Endast 3000 officiella krogar fick servera detta brännvin, vilka försågs med skyltar med riksvapnet för att framhålla deras legala status. På dessa krogar serverades kronobrännvinet i karaffer och glas prydda med kungens emblem.

- Kron Passionsfrukt Hantverkslikör är en somrig och exotisk smakupplevelse förpackad i en flaska där historia möter innovation. Passionsfrukt som smak har blivit oerhört populär de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför – det smakar helt fantastiskt, säger Marika Silander, Senior Brand Manager på Anora.

Kron Passionsfrukt

199,00 kr


Likören har en mycket fruktig, söt smak med tydlig karaktär av passionsfrukt och inslag av apelsin.

Kronlikörer på bord

Kron


Kronvodkas historia har sitt ursprung i de kronobrännvin som tillverkades redan på 1700-talet under Gustaf III tid.

Läs mer »