Blossa Sparkling & Spices.

En fräsch och fruktig bubblande dryck där glöggkryddor förenas med mousserande vin. Smak av kanel, kardemumma, kryddnejlika och en frisk ton av citrus.

Blossa Sparkling & Spices

Blossa Sparkling & Spices är en bubblande dryck där glöggkryddor förenas med mousserande vin. I år finns det populära glubblet på hyllan i 225 av Systembolagets butiker (och kan så klart enkelt beställas till alla andra butiker och ombud).

Inför vinterns många firanden ville Blossa göra det enklare att bjuda på en god och uppfriskande fördrink. ”Glubbel” är en trend som tagit landet med storm och Blossa uppmärksammade att många ofta blandar Blossas årgångsglögg med mousserande vin. Blossa tyckte att det var både glädjande och inspirerande att se personer vara kreativa med Blossas drycker och tog fram Blossa Sparkling & Spices som är perfekt balanserad och passar utmärkt till minglet, förrätten såväl festen.

Blossa Sparkling & Spices är en bubblande dryck där glöggkryddor förenas med mousserande vin. Den passar utmärkt till minglet eller förrätten och som kontrast till vinterns varma dryckesalternativ. Drycken är fräsch och fruktig med toner av kanel, kardemumma och kryddnejlika som avslutas med en frisk ton av citrus.

Blossa Sparkling & Spices Citrus

112,00 kr


Till skillnad från andra glöggdrycker så serveras Blossa Sparkling & Spices väl kyld för bästa smakupplevelse. Passar perfekt till mingelmat!