Fira Alla hjärtans dag med en härlig 3-rättersmeny.

Den 14 februari varje år firar vi kärleken. Varför inte överraska någon du vill fira med en imponerande trerättersmiddag? Kanske en god fördrink innan? Här har vi satt ihop ett menyförslag.

Alla hjärtans dag-meny 2024.

Vill du slå på stora trumman i år och förbereda något extra omtänksamt och mysigt med din favoritperson på Alla hjärtans dag? Varför inte laga en romantiskt middag och korka upp ett gott vin? Kanske börja kvällen med ett gott bubbel eller en trevlig fördrink?

Vi har satt ihop en meny som är ambitiös men inte alls omöjlig om du på egen hand vill laga den. Vi förslår att du köper en flaska gott bubbel som du blandar en fördrink med, och om ni känner för det kan ni dela på det som är kvar i flaskan efter middagen när ni kryper ner i soffan framför en film, brasan eller spelar ett spel ihop. Alternativt använder du samma bubbel att toppa hallonsorbeten i desserten.

Alla hjärtans dag-meny 2024:

Tryffelpasta

Lyxig tryffelpasta.


Om du liksom många av oss jobbar dagtid och har svårt att hinna med ett långkok är en snabb varmrätt med lyxig twist ett smart val! Linnéas enkla tryffelpasta går på ett kick att laga, men med riven tryffel över pastan får du en känsla av att äta något annat än vardagsmat. Passar med ett kraftfullare rött vin.

Läs mer »

Se tidigare Alla hjärtans dag-menyer: