Finns att beställa!

Beställ här
Lakrits
product image

KOSKENKORVA SALMIAKKI

182,00 kr

Beställ till ditt Systembolag

Klicka på knappen för att slutföra beställningen på Systembolagets hemsida. Vill du få vårt nyhetsbrev med produktnyheter, recept och tips? Fyll då även i din epostadress.

E-post

Vi på folk o folk och Anora åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i Anoras personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

Koskenkorva Salmiakki

Lakrits på flaska

Koskenkorva Salmiakki innehåller Koskenkorva vodka blandat med krossad turkisk peppar. Smaken är ganska söt med en intensiv ton av salmiak och lakrits - som lakrits ska smaka. Smakar allra bäst kall precis som den är, men såklart går den även att göra goda drinkar av.

Koskenkorva salmiakki hot chocolate

Salmiakki Hot Choco

En värmande mix av lakrits och choklad. Mät upp 4cl Koskenkorva Salmiakki i en mugg och häll i varm choklad. Rör om och toppa med vispad grädde. Perfekt att ha med i en termos!

Prisbelönt klassiker

Koskenkorva Salmiakki lanserades i Finland i början av 1990-talet. Idag är den en av de bäst säljande likörerna i landet och en riktig klassiker. Genom åren har den belönats med flertalet priser för sin utmärkta kvalitet.

Koskenkorva Salmiakki Shot
Koskenkorva sortiment

En likörportfölj för alla smaker.

Koskenkorva Salmiakki Hot Chocolate
Drink Sustainable
Koskenkorva Salmiakki påsk
Ginger drink

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Få tips om nya drycker, mat- & drinkrecept, chans att delta i provningar och tävlingar.

E-post