Inför lanseringen av Barracuda Caribbean Dark fick Niklas Falkman äran att sätta ihop denna drink. Både läskande och snygg.
5 cl Barracuda Caribbean Dark
2 cl vit (klar) chokladlikör
1/2 barsked Fernet-Branca
Rör alla ingredienser med is i ett rörglas.
Sila upp i ett kylt whiskyglas på en stor isbit.
Vrid ett apelsintwist över.
Servera med en krona av apelsinskal.
Nederländerna
320 kr
Nyanserad, fruktig, något kryddig smak med sötma och tydlig fatkaraktär, inslag av torkad frukt, knäck, arrak, rostade nötter, vanilj, kardemumma och aprikosmarmelad. Serveras rumstempererad som avec eller används som drinkingrediens.
Nederländerna
170 kr
Samma läckra innehåll som i den stora flaskan, bara i en mindre förpackning. Även i den lilla flaskan är smaken fruktig och något kryddig med en viss sötma och fatkaraktär samt har inbjudande inslag av torkad frukt, knäck, vanilj och arrak.
Niklas Falkman är en mästare på drinkar. Barracuda Buck är ingen undantag. Lite rom och lite Ginger ale - bam!
Läs merNu är det dags för Barracuda att hoppa på det hållbara tåget - det när man lanserar Barracuda Caribbean Dark i hållbara PET-flaskor.
Läs merSmakrik romdrink med varma toner av julens kryddor såsom kanel, kryddnejlika, apelsinskal, vanilj och ingefära. Garnera med en apelsintwist med nejlikor för en julig touch!
Läs merMidnight Rum är en värmande romdrink som kryddas med en aning chili och toppas med sammetslen grädde.
Läs mer