Hernö Gin x Björn Frantzén

Hernö Gin x Björn Frantzén

Sverige


479,00 kr

Systembolaget nr:

8578802

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Hernö Gin x Frantzén har en intensiv doft av enbär, örtig citrus och en inbjudande lätt kryddighet. En stor smak av enbär och passionsfrukt med pepprig citrus och lätta florala toner. Utdraget torrt avslut med lätt grön sälta och en umamikänsla som dröjer sig kvar.

Kul att veta

En gin sprungen ur ett samarbete mellan två av Sveriges smakstarkaste inom mat och dryck. Basen är den mångfaldigt prisbelönta ginen från Hernö Gin fullpackad med smak från enbär och koriander, toppad med handplockade smaker med asiatisk touch signerad Björn Frantzén. Resultatet är en elegant London Dry Gin som förhöjer och förstärker smakerna och upplevelsen i varje cocktail och drink.

Produkttyp

Gin

Systembolaget sortiment

Systembolagets beställningssortiment

Alkoholhalt

44 %

Systembolaget nr

8578802

Volym

500 ml

Varumärke

Hernö Gin AB

Förslutning

Syntetkork

Förpackningstyp

Flaska

Förpackningmaterial

Glas


Én Negroni

Én Negroni.


En avancerad Negroni med den nya Hernö Gin x Björn Frantzén, sichuanpepparinfuserad rosevermouth och ricewashed crème de cacao. Ett recept som kräver lite mer tid och kärlek men som resulterar i en fantastisk drink!

Läs mer »
Én Gin & Tonic

Én Gin & Tonic.


Det här är ingen vanlig GT. I denna Gin & Tonic används den gin som skapats i samarbete mellan Hernö och Björn Frantzén. En gin med både asiatiska och skandinaviska smaker.

Läs mer »