Dags för kräftskiva.
Äntligen kräftsäsong! Här hittar du sånghäfte, recept och tips på dukning, dekoration och drinkar till årets mest färgglada fest!
Läs mer »Produkttyp | Kryddat brännvin |
Systembolaget sortiment | Systembolagets beställningssortiment |
Alkoholhalt | 40 % |
Systembolaget nr | 8626201 |
Volym | 700 ml |
Varumärke | O.P. Anderson |
Förslutning | Skruvkork i metall |
Förpackningstyp | Flaska |
Förpackningmaterial | Glas |
Sockerhalt | 10 g/liter |
Äntligen kräftsäsong! Här hittar du sånghäfte, recept och tips på dukning, dekoration och drinkar till årets mest färgglada fest!
Läs mer »Hanna Oscarsson är biträdande barchef på en av Sveriges bästa barer – Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm. Hon har varit ansvarig för att ta fram deras nya cocktailmeny som lockar fram smakminnen och nostalgi.
Läs mer »Att mat är gott känner alla till och att rätt vin till maten kan förhöja upplevelsen ytterligare är inte heller det någon större hemlighet, men hur är det egentligen med kombinationen mat och sprit? Kan sprit påverka smakupplevelsen och hur gör man då för
Läs mer »Varje år arrangerar Spritmuseum i Stockholm SM i nyskrivna snapsvisor. Årets tävling, 2021, vanns av Hasse Nilsson med visan "Värmebölja" som du hittar här.
Läs mer »Apple & Dill är en enkel drink, men ack så god. Gör sig bra under årets alla månader. Kanske gör du till och med din egen äppeljuice till?
Läs mer »Grossgrogg 2.0 är precis det du vill ha, och lite till. Enkel att göra och smakar himmelskt.
Läs mer »Kan ostron och O.P. Anderson Klar vara den bästa kombinationen - ja, säger Gastrogardets kock Klara Lind.
Läs mer »O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind presenterar den här läckra rätten - grillade havskräftor med smak av citrus.
Läs mer »En stor, lyxig ost- och lökpaj. Servera som kräfttillbehör eller förrätt skuren i bitar och toppad med kräftstjärtar, dillkräm och smörstekta kantareller.
Läs mer »Lagom till kräftpremiären bjuder Linnéa här på ett underbart recept på kantarellpaj i portionsformar med lagrad ost och brie!
Läs mer »En modern servering av nyårsaftons hummer är dessa lobster rolls som fylls med krämigt hummerkött och toppas med rom. Perfekt som förrätt till nyårssupén.
Läs mer »En fantastisk drink på akvavit och jordgubbssaft med en härlig smak av jordgubb, dill och svensk sommar. Ett tips för extra sommarkänsla är att göra egen jordgubbssaft, alternativt att köpa ett fint lokalt varumärke med rikliga och äkta jordgubbstoner.
Läs mer »