Jack Daniel's Tennessee Honey

Jack Daniel's Tennessee Honey


340,00 kr

Systembolaget nr:

65901

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Jack Daniel's Tennessee Honey har en vacker ljus bärnstensfärg. Doften präglas av honung, rostade nötter, gräddkola (Dixie) och klassiska Jack Old No 7. Smaken är söt med tydlig inblandning av Jack Daniel's, dvs. honung, mjölkchoklad (schweizer-nöt), vanilj och kryddor. Eftersmaken är söt och fyllig med en tydlig karaktär av honung och crème caramel.

Produktion

Jack Honey, som denna whiskeylikör också kallas, bygger på Jack Daniel's Old No 7 som blandas med honung till exakt sötma och alkohol. Jack Daniel's är fortfarande den enda whiskey som filtreras genom kol gjort av lönnträ och lagras på nya hårt rostade amerikanska ekfat från Brown Formans egen tunnbindarverkstad i Louisville.

Passar till

Den fungerar utmärkt som drinkbas eller att drickas ren med en isbit i. Jack Honey fungerar även utmärkt i matlagningen och bidrar med sötma och milda honungstoner i marinader, såser eller efterrätter. Häll t.ex. en liten skvätt i grädden och ge klassiska recept en helt ny känsla.

Produkttyp

Likör

Systembolaget sortiment

Systembolaget ordinarie sortiment

Alkoholhalt

35 %

Systembolaget nr

65901

Volym

700 ml

Varumärke

Brown-Forman

Förslutning

Skruvkork i metall

Förpackningstyp

Flaska

Förpackningmaterial

Glas

Sockerhalt

130 g/liter


Slim Bee.

Slim Bee.


Slim Bee med Jack Daniel’s Tennessee Honey är en härligt fräsch sommarcocktail med smak av honung och lime, och är en twist på den klassiska drinken Vodka Soda (eller som ungdomarna säger, ”Skinny Bitch”).

Läs mer »
Pink Bee

Pink Bee.


Pink Bee med Jack Daniel’s Tennessee Honey är en härlig sommarcocktail med smak av honung, grapefrukt och lime. Det är en perfekt smakkombination mellan sött, surt och bittert.

Läs mer »