Koskenkorva Rhubarb med färsk rabarber och granatäpple.

Gjord på färsk rabarber och granatäpple - en ljuv rosaskimrande förening mellan sött och syrligt att servera kall som den är eller i uppfriskande drinkar.

Koskenkorva Rhubarb

Koskenkorva har det senaste året lanserat flera populära likörer. Först kom Ginger, därefter Lemon och senast Salmiakki - och alla har de tagit Sverige med storm. Nu är det dags för Koskenkorva Rhubarb att äntra den svenska likörscenen. En välbalanserad och naturligt frisk dryck gjord på färska rabarber och granatäpple.

Koskenkorva Rhubarb är det senaste tillskottet i Koskenkorvas likörportfölj och är gjord på färska rabarber och granatäpple. Tillsammans med basen på Koskenkorva vodka bildar de naturliga råvarorna en ljuv förening mellan sött och syrligt samt uppvisar både en äkta och harmonisk smak. 

-    Det överväldigande mottagandet av de tidigare likörlanseringarna är helt fantastiskt och ett kvitto på att det här är produkter som tilltalar många av våra svenska konsumenter. Det är därför extra roligt att redan nu kunna lansera ytterligare en produkt av samma höga kvalitet, säger Catrin Söderberg, Senior Brand Manager Scandinavia på Altia.

Koskenkorva Rhubarb är med sin inbjudande rosaskimrande färg en perfekt dryck att servera kall som den är eller att använda som bas i uppfriskande drinkar  tillsammans med andra passande tillbehör. Alkoholhalten är 21% och liksom varumärkets övriga likörer presenteras den i en tidlös glasflaska med unik träkork.

Koskenkorva i framkant inom hållbarhetsarbete

Koskenkorva är en anrik finsk kvalitetsvodka sedan 1953 och destilleriet i Finland räknas idag som ett av de främsta inom hållbar dryckestillverkning. Koskenkorvas investering i cirkulär ekonomi tilldelades ”The Green Company of the Year Award” 2018 av den internationella publikationen för dryckeshandel - The Drinks Business.

-    Sedan 2014 har vi minskat destilleriets koldioxidutsläpp med 50 procent, säger Catrin. Vi har en återvinningsgrad på 99,9% och till och med kornet som är kvar efter vodkadestilleringen används för att driva destilleriets egen bioenergianläggning.

Drinken Rhubarbie med Koskenkorva RhubarbRhubarbie.

Rhubarbie är en rosaskimrande och vacker cocktail som baseras på Koskenkorva Rhubarb som blandas med tranbärsjuice och tonic. 

Läs mer
Rhubarb Smash.Rhubarb Smash.

En rosaskimrande, läskande drink toppad med skummad äggvita. Gjord på Koskenkorva Rhubarb, en ny likör med färska rabarber och granatäpple. 

Läs mer
Rhubarb SpritzRhubarb Spritz.

Koskenkorvas rabarberlikör, prosecco och ett stänk mineralvatten. Garnera med apelsinskiva, eller kanske en rabarberstjälk om det är i säsong.

Läs mer
Koskenkorva Rhubarb MojitoRabarbermojito.

I denna uppfriskande mojitovariant blandas Koskenkorva Rhubarb med smak av rabarber och granatäpple med limejuice och mynta. 

Läs mer
Koskenkorva Rhubarb LemonadeRhubarb Lemonade.

Rhubarb Lemonade i kanna räcker till 3-4 personer och är både läskande och god. Perfekt att servera när du får oväntat besök.

Läs mer
Rhubarb SchmubarbRhubarb Schmubarb.

Rhubarb Schmubarb är en bubblig och läskande drink med smak av rabarber och jordgubbar. Den perfekta drinken under vår och sommar!

Läs mer
Ett rosa cocktailglas med rabarber och granatäpple bredvid Burning Storm.

Burning Storm är en vidareutveckling av den välkända romdrinken Dark n' Stormy. Det är en rosaskimrande och elegant drink som görs med Koskenkorva Rhubarb, mörk rom och Ginger Beer. Toppas med lime.

Läs mer
Hand kastar upp en flaska KoskenkorvaKoskenkorva

Koskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.

Läs mer