Vegan
Xanté Sour & Pear

Xanté Sour & Pear

Finland


150,00 kr

Systembolaget nr:

8043602

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Xanté Sour & Pear har i grunden samma karaktäristiska smak som originalet Xanté, med söt päronkaraktär och ton av cognac. Men Xanté Sour & Pear står ut från Xanté-familjen med dess lägre alkoholhalt och fräscha syrliga touch!

Passar till

Det finns inte många regler när det kommer till hur Xanté ska avnjutas. Servera den iskall som den är eller testa att komponera ihop en Skinny Lennart. Allt du behöver är massvis med is, Xanté Sour & Pear, en limesqueeze och en skvätt sodavatten. Eller bygg vår päronspritz i ett glas fullt med is. Lika delar Xanté Sour & Pear och ditt favoritbubbel. Tillsätt en skvätt sodavatten och dekorera med vad tusan du vill. Allt är tillåtet i Xantés värld.

Kul att veta

Xanté introducerades på den svenska marknaden 1994 och har sedan dess haft en speciell plats i många svenskars hjärtan, inte minst med hjälp av den trotjänande drinken Lennart. Xantéfamiljen får lagom till sommaren ett nytillskott i form av Xanté Sour & Pear med en färgsprakande design. Faktum är att varje flaska har sin unika design och är numrerad. Sverige är gladeliget först ut av länder som får ta del av den nya Xanté Sour & Pear med mindre alkohol men samma Xantékaraktär!

Produkttyp

Likör

Systembolaget sortiment

Systembolagets beställningssortiment

Alkoholhalt

15 %

Systembolaget nr

8043602

Volym

500 ml

Varumärke

Xanté

Förslutning

Annan förslutning

Förpackningstyp

Flaska

Förpackningmaterial

Glas

Sockerhalt

240 g/liter


Skinny Lennart

Skinny Lennart.


Testa att komponera ihop en Skinny Lennart, bestående av Xanté Sour, sodavatten och lime – en blinkning till den klassiska 90-talsdrinken. Dekorera med vad tusan du vill. Allt är tillåtet i Xantés värld!

Läs mer »