Barracuda Silver Rum, 700ml

Barracuda Silver Rum, 700ml

Guyana


257,00 kr

Systembolaget nr:

54001

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Barracuda Silver Rum har en fyllig doft med en ren och klar romkaraktär. Fruktig smak med inslag av arrak, gräs och vanilj

Produktion

Till Norden anländer Barracuda Silver Rum i tank för att blandas och tappas på butelj.

Passar till

Barracuda Silver Rom är god att bra att dricka som den är, men är allra vanligast i rombaserade cocktails.

Kul att veta

I nästan 100 år har Barracuda varit en av de mest populära romsorterna i Sverige. På öarna i Västindien dricker många de inhemska högprocentiga romsorterna oblandade, tillsammans med ett glas vatten för att kyla läpparna, tungan och gommen. Ofta träffas man i enkla "rum shops" för att prata, diskutera och avnjuta Västindiens flytande stolthet. Etiketten på Barracuda Silver Rum vill återge den klassiska bilden av Karibien med dess historiska sjörövarromantik och dåtidens upptäcksresor. Därav detaljer som karta, kompassros, krona och barracuda.

Produkttyp

Rom

Systembolaget sortiment

Systembolaget ordinarie sortiment

Alkoholhalt

38 %

Systembolaget nr

54001

Volym

0,7 l

Varumärke

Barracuda

Förslutning

Annan förslutning


Lemon Spritz

10 syrliga drinkar.


För många är en syrlig drink oslagsbar och här listar vi tio goda syrliga drinkar. Bli inspirerad och hitta ett recept till cocktailkvällen, festen eller middagen.

Läs mer »

Drinken El presidente på bardisk

El Presidente.


El Presidente är en kubansk cocktail gjord på rom, orange curaçao, vermouth och grenadin. Drinken var populär i Havanna under 1920-talet fram till 1940-talet, under den amerikanska förbudstiden, och blev snabbt den kubanska överklassens favoritdrink.

Läs mer »
Drinken Hurricane

Hurricane.


Den här fantastiskt goda drinken har sitt ursprung i New Orleans, där den än idag serveras flitigt runt om i barerna. Det är en perfekt cocktail att imponera på vännerna med.

Läs mer »
Caipirinha

Caipirinha.


Caipirinha är Brasiliens nationaldrink. Här får du recept på den klassiska drinken med ljus rom, lime och råsocker. Sockerrörssprit, som drinken i hemlandet innehåller, är till skillnad mot vanlig rom vid jäsningen pressade direkt från sockerrör.

Läs mer »
Mojito

Mojito.


Sedan länge en av de mest populära drinkarna. Mynta och lime gör den fräsch och lätt att tycka om. Gör klassikern eller prova en ny variant av Mojito.

Läs mer »