Vegan
Thomas Henry Dry Tonic

Thomas Henry Dry Tonic

Tyskland


Finns att köpa hos www.delitea.se/thomas-henry

Beskrivning

Thomas Henry Dry Tonic är gjord med noga utvalda ingredienser och bjuder på stor smak med få kalorier. Den är behagligt torr och aromatisk på samma gång med frisk citrus och härliga beska toner som lyfter fram spriten den blandas med.

Passar till

Mångsidig så blanda med din favoritsprit. Passar speciellt bra till lätta och moderna gins samt för trendiga aperitifkreationer.

Kul att veta

Innovation förändrar världen! Men något verkligt nytt kan bara skapas om någon är villig att gå nya vägar och skapa nya kombinationer - och det gäller också i dryckens värld. Du kan aldrig upptäcka nya drinkar genom att alltid blanda samma ingredienser. Ett mått kunskap, ett mått inspiration, ett dubbelt mått mod och en stänk av tur - det är receptet för en innovativ cocktail. Vår pionjär är Thomas Henry. Apotekare, gentleman, medlem i Royal Society och obeveklig upptäckare å mänsklighetens vägnar - hans uppfinning revolutionerade branschen. Han gjorde vatten icke-förgängligt genom noggrannhet och till synes alkemistisk kunskap. År 1773 hade han revolutionerat dryckens värld med sin inspiration och sitt mod: läskedrycker med kolsyra. Med hjälp av kolsyra skapades en friskare och mer sprudlande dryck än man tidigare provat. En succé som skulle säljas världen över i mängder av smaker, dofter och färger. Allt tack vare Thomas Henry. Säljs i dagligvaruhandeln och priset är ett rekommenderat cirkapris.

Produkttyp

Soda & Tonic

Alkoholhalt

0 %

Volym

0,2 l

Varumärke

Thomas Henry

Förslutning

Annan förslutning

Sockerhalt

6,5 g/liter