Vegan
Blossa 04 Vinteräpple jubileumsutgåva

Blossa 04 Vinteräpple jubileumsutgåva

Finland


89,00 kr

Systembolaget nr:

5452802

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

I samband med Blossa årgångsglöggs jubileum så återlanserar man för första gången någonsin en tidigare smak; Blossa Vinteräpple från 2004 som är Chief Blender, Åsa Orsvärns, favorit. Blossa Vinteräpple 04 jubileumsutgåva är gjord av vit starkvinsglögg och erbjuder en perfekt balans mellan friska äpplen, den distinkta karaktären från fransk calvados och Blossas lagrade glöggkryddor. Denna kombination skapar en sofistikerad och fruktig glögg, perfekt för att antingen värma upp eller njuta av kall under krispiga vinterkvällar. Den mindre flaskan på 375 ml är efterfrågad och perfekt för glöggprovningen hemma.

Passar till

Chief blender Åsa Orsvärn rekommenderar den kall eller med is, men givetvis går den att servera uppvärmd. God till nötter, torkade äppelchips, goda hårdostar och andra klassiska tillbehör.

Label: OstDesserter

Kul att veta

"Jag hade aldrig 2003 kunnat drömma om att årgångsglöggen skulle bli så uppskattad som den är idag", säger Chief Blender Åsa Orsvärn. "De första årgångarna var inte de mest djärva smakmässigt, men har man i åtanke att året var 2003 så var det nytänkande att smaksätta glögg överhuvudtaget. Nu 20 år senare har jag hunnit med några mer udda och unika smakkombinationer som blivit både mer och mindre uppskattade. Vinteräpple är en sådan smak som verkligen gick hem. Det känns roligt att inför detta jubileumsår få chansen att blicka tillbaka och kunna återskapa just min personliga favorit."

Produkttyp

Glögg

Systembolaget sortiment

Systembolagets beställningssortiment

Alkoholhalt

15 %

Systembolaget nr

5452802

Volym

0,375 l

Varumärke

Blossa

Förslutning

Skruvkork i metall

Sockerhalt

140 g/liter