Marinerad lammytterfilé med ugnsbakade rotfrukter och gräddsås.

Marinerad lammytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås passar utmärkt till påskbordets alla läckerheter.

Marinerad lammytterfilé med ugnsbakade rotfrukter och gräddsås

4

1 h 0 min

Låt lammfiléerna ligga i marinad länge, gärna över natten. Det ger en otroligt god smak till köttet. Till de ugnsrostade rotsakerna använde jag bland annat lila sötpotatis vilket ger en himla härlig färg. Om du inte hittar det gåt det precis lika bra med vanlig sötpotatis. Det här en utmärkt rätt att servera på påskbordet!

Recept: Linnéa Seidel

Ägghalvor med krämig sillsalladÄgghalvor med krämig sillsallad.

Ta det bästa från två världar och kombinera dem! Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till

Läs mer
Bröd med pestofyllningPestobröd till påskmiddagen.

Ett riktigt gott pestobröd att servera på påskbordet.

Läs mer
Rökt laxsallad med vaktelägg, ost och hjortrondressingRökt laxsallad med vaktelägg, ost och hjortrondressing.

En sallad med lax och små fina vaktelägg pryder sin plats på påskbordet.

Läs mer
Kolapaj med vispad pannacottaKolapaj med vispad hallonpannacotta.

En otroligt god kolapaj med vispad hallonpannacotta till. Dessutom har jag smaksatt själva pajfyllningen med en skvätt Southern Comfort!

Läs mer