Flädermarinerade jordgubbar med vaniljsabayonne.

Linnéas efterrätt är en oslagbar kombination! Frisk, söt, krämig och krispig på samma gång.

Flädermarinerade jordgubbar med vaniljsabayonne

4 portioner

0 h 20 min

Det bästa på hela buffén, desserten! I år bjuder jag på flädermarinerade jordgubbar och vaniljsabayonne. En helt oslagbar kombination! Jag smulade små söta mandelbiskvier över, som ger lite krispighet till desserten.

Recept: Linnéa Seidel

Caprese med jordgubbarCaprese med jordgubbar och mozzarella.

Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.

Läs mer
Grön sparrissoppaKrämig, grön sparrissoppa med kavringsmulor och brynt smör.

Att duka upp små söta portionsglas med soppa är riktigt fint på midsommarbuffén.

Läs mer
Matjessill och potatis på skedMunsbitar av matjessill och färskpotatis till midsommar.

Servera matjessillen som små fina munsbitar där du får allt i ett. Färskpotatis, gräddfil, sill och gräslök. Lägg upp på fina gamla silverskedar. Perfekt till snapsen!

Läs mer
Marinerad fläskfilé med kall ädelostsåsGrillad fläskfilé med kall ädelostsås.

Linnéa gillar att servera kallskuret på en buffé. Då behöver man inte oroa sig ifall man inte kan äta direkt när det är tänkt. Köttet blir makalöst gott om det får ligga i den här goda marinaden över natten.

Läs mer
Frittata med löjrom och smetanaFrittata med löjrom till midsommar.

Laga en härlig frittata med löjrom och smetana till midsommarbuffén! Du kan även servera lite rökt lax till om du känner för det.

Läs mer