Glöggtryfflar med Blossa glögg.

Chokladexperten Ulrica har tagit fram fyra julinspirerade chokladtryfflar. Testa gärna dessa underbara glöggtryfflar gjorda med Blossa glögg.!

Glöggtryfflar med Blossa glögg

20-25 st

0 h 20 min

Chokladexperten Ulrica har tagit fram fyra julinspirerade chokladtryfflar. Testa gärna dessa underbara glöggtryfflar gjorda med Blossa.

Boken Choklad för själen av Ulrica Grahl

Bakom recepten står Ulrica Grahl som har skrivit boken Choklad för själen. Det är en bok på 112 sidor fylld av desserter, bakverk, tryfflar, fudge och andra godsaker som alla innehåller choklad. Recepten är enkla att lyckas med hemma i det egna köket och det är lätt att bli förälskad i dessa frestande och onödigt goda bakverk och munsbitar.

Receptfoton i artikeln: Fotograf Sebastian Ahlström.

Recept: Ulrika Graal

Amarulatryfflar med rostad kokosAmarulatryfflar med rostad kokos.

Chokladexperten Ulrica har tagit fram fyra julinspirerade chokladtryfflar. Nedan följer recept på läckra Amarulatryfflar!

Läs mer
Vit pärontryffel med XantéVit pärontryffel med Xanté.

Chokladexperten Ulrica har tagit fram fyra julinspirerade chokladtryfflar. Här får du recept på smarrig pärontryffel med Xanté!

Läs mer
Blossa GlöggBlossa

Kärlek till hantverket, känsla för kvalitet och de finaste råvarorna har gjort Blossa till en älskad jultradition – år efter år.

Läs mer