Griljering till julskinkan med cognac och senap.

En grövre senap med en skvätt cognac blir en god bas till julens skinkgriljering och Linnéa tipsar om hur du får en knaprig yta av brynt smör.

Griljering med cognac till julskinkan

0 h 40 min

En grövre senap, lite sötma från kokossockret och lite styrka från cognacen blir en himla god bas till julens griljering till skinkan. Genom att ösa skinkan med brynt smör får du en härligt, knaprig yta på din griljering. Det blir inte bara snyggt utan väldigt gott också!

Recept: Linnéa Seidel

Ugnsrostad brysselkål med rostad mandel och lingondressingUgnsrostad brysselkål med rostad mandel och lingondressing.

Ugnsrostad brysselkål har blivit en storfavorit i svenska hem, inte bara på julen. Här serverar Linnéa brysselkål toppad med rostad mandel och lingondressing.

Läs mer
Pannacotta med calvadosfrukt och hasselnötterPannacotta med äpple och päron kokta i Calvados.

En magisk pannacotta med äpple och päron kokta i Calvados. Toppad med hasselnötter.

Läs mer
Grönkålspaj med prästostGrönkålspaj med prästost på julbordet.

Linnéas krämiga grönkålspaj innehåller prästost och grädde. Ett grönt alternativ till julen, men som är lika god året runt.

Läs mer
Skillnaden mellan cognacsbeteckningarna VO, XO och VSOPCognac – vad är det för skillnad på VO, XO och VSOP.

Cognac delas in i kategorier utgående från ålder. Oskar Johansson berättar hur du lär dig uppskatta Cognac och vilka kännetecken de olika åldrarna har.

Läs mer