Krämigt potatismos med vitlök och gräslök.

Receptet på det absolut godaste potatismoset jag ätit i hela mitt liv. Tricket är att ugnsbaka vitlök och sen blanda med gräddmjölk, smör och potatis.

Krämigt potatismos med vitlök och gräslök
0

0 h 40 min

Det absolut godaste potatismoset jag ätit i hela mitt liv fick jag serverat på en Thanksgiving-middag i USA för massor av år sedan. Trixet är att ugnsbaka vitlöken tills den blir mild och söt. Sedan tillsätta den tillsammans med varm gräddmjölk och smör i potatisen. Jag lovar att det blir det godaste potatismos du testat! Gillar du vitlökssmaken går det utan problem att öka på antalet klyftor.

Recept: Linnéa Seidel

Kalkon med fyllning och skysåsHelstekt kalkon med fyllning och skysås.

Den helstekta kalkonen serveras med krämigt potatismos, fyllning och tranbärssås.

Läs mer
TranbärssåsTranbärssås.

Ett måste till kalkonen. Tranbär hittar du i frysdisken, men om de skulle vara svåra att få tag på kan du använda frysta lingon för en svensk touch.

Läs mer
Pumpabröd till ThanksgivingPumpabröd till Thanksgiving.

Vackra bröd som både ser ut som och innehåller pumpa. Väldigt goda och himla fina att duka med till Thanksgiving.

Läs mer
Rostad pumpa med brysselkål och baconRostad pumpa med brysselkål och bacon.

Jag älskar kombinationen av det lite beska från brysselkålen som mildras av pumpans sötma. Testa gärna att tillsätta stekt bacon och toppa med granatäpple.

Läs mer
PekannötspajPekannötspaj.

Dekorerad med blommor och blad i pajdeg! Sött, nötigt och underbart gott. Servera med en klick grädde eller lite god vaniljglass.

Läs mer