Lammlägg med pumpakräm.

Långlagat lammlägg blir otroligt mört och smakrikt. Servera med en kräm på höstens pumpa – den ger både härlig sötma och färg till rätten.

Lammlägg med pumpakräm.

4

3 h 30 min

Lammlägg blir oerhört mört och saftigt när det får koka länge med vätskan, i detta fall rödvin. Här går det åt en hel flaska vin till långkoket, och du kan med fördel servera samma vin till maten sen. Till den här rätten rekommenderar vi ett mjukt rödvin från Kalifornien; Ruby Zin.

Vin till lammlägg:

Recept: Danger Österlin

Caesarsallad med Ruby Zin.Caesarsallad.

En klassiker bland sallader som du enkelt slänger ihop med kyckling och den karaktäristiska caesardressingen.

Läs mer
Risoni med kyckling.Krämig risoni med kyckling och pumpa.

Gillar du risotto ska du absolut testa risoni! Här har Linnéa gjort ett härligt recept med krämig risoni som toppas med kyckling. Servera med ett glas zinfandel.

Läs mer
Långbakad fläsksida med coleslaw.Långbakad fläsksida med coleslaw.

Långbakad fläsksida är rysligt enkelt att göra, och resultatet blir fantastiskt - den riktigt mör och god. Här har Linnéa gjort en fläsksida med BBQ-smaker.

Läs mer
Laila Bagge Ruby Zin.Laila Bagge berättar om fina tanken bakom vinet Ruby Zin.

Laila Bagges egna vin, Ruby Zin, har fått ett nytt utseende. Innehållet är samma mjuka, fruktiga röda vin som innan, med en viktig detalj som Laila nu berättar mer om.

Läs mer