Pestobröd till påskmiddagen.

Ett riktigt gott pestobröd att servera på påskbordet.

Bröd med pestofyllning
0

4 portioner

0 h 50 min

Här fyllde brödet med pesto men det går lika bra att ha i fetaost, soltorkade tomater, oliver - ja det är bara fantasin som sätter gränser här! Jag har rullat mitt bröd och låtit det gräddas i brödformar. Det är verkligen supersmidigt och blir snyggt att ställa fram på påskbordet!

Recept: Linnéa Seidel

Ägghalvor med krämig sillsalladÄgghalvor med krämig sillsallad.

Ta det bästa från två världar och kombinera dem! Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till

Läs mer
Rökt laxsallad med vaktelägg, ost och hjortrondressingRökt laxsallad med vaktelägg, ost och hjortrondressing.

En sallad med lax och små fina vaktelägg pryder sin plats på påskbordet.

Läs mer
Marinerad lammytterfilé med ugnsbakade rotfrukter och gräddsåsMarinerad lammytterfilé med ugnsbakade rotfrukter och gräddsås.

Marinerad lammytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås passar utmärkt till påskbordets alla läckerheter.

Läs mer
Kolapaj med vispad pannacottaKolapaj med vispad hallonpannacotta.

En otroligt god kolapaj med vispad hallonpannacotta till. Dessutom har jag smaksatt själva pajfyllningen med en skvätt Southern Comfort!

Läs mer